Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Mától iOS-en és webböngészőben is elérhető az Xbox Cloud Gaming szolgáltatása

A felhőalapú gaming ezentúl egyszerű webböngészőből és iPhone-ról is megoldható, hála a Microsoft legújabb frissítésének.

...svg content...Xbox
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A szolgáltatás egyelőre 22 országban vált elérhetővé az Xbox Game Pass Ultimate csomag keretében, ám az elkövetkező néhány hónapban más régiókba is kiterjesztheti a Cloud Gaminget a redmondi techóriás.

Mindez azt jelenti, hogy mostantól az xbox.com/play weboldal felkeresésével Microsoft Edge, Chrome, valamint Safari böngészőn keresztül is játszhatunk a Game Pass kínálatában lévő játékokkal PC-n vagy iPhone-on, iPad-en és Macen is. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

A Microsoft leírása szerint minden egyes csatlakozás során egy Xbox Series X hardveren tolhatjuk a jobbnál jobb game-eket stabil 60 fps-sel 1080p felbontás mellett, ami nem kis teljesítmény, csupán megfelelő internetkapcsolat és Bluetooth-kompatibilis kontroller kell hozzá.

Ha mobiltelefont használunk, akkor is csatlakoztathatjuk a vezérlőt, azonban ha nincs gamepadünk, akkor a kijelzőn megjelenő több mint 50 apró nyomógombot imitáló felülettel is vígan elszórakozhatunk.

Magyarországon kívül még Ausztriában, Kanadában, Csehországban, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Írországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Szlovákiában, Svájcban, Spanyolországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és az USA-ban vehető igénybe az új Cloud Gaming.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt