Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,97 Ft
Euró
393,65 Ft
Font
468,13 Ft
Bitcoin
65,502 $

Inzulinnal akarta kivégeztetni családját egy cukorbeteg férfi Somogy vármegyében

Kiderült a terve, emberölés előkészülete a vád K. György ellen.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

A somogyi településen élő K. György egy másik férfit megbízva akarta elvégeztetni a gyilkosságokat. Mint kiderült, évek óta zaklatta családját, miután három éve elmenekültek tőle. A család egyik közeli ismerőse részleteket is elárult a felkavaró ügyről – számolt be róla a Blikk.

A férfi 30 éves fia rendőrként dolgozik, ezért nem beszélhetett a történtekről, az ismerős szerint azonban nagyon megviselte őket az apa szörnyű terve. Az édesanyjával együtt nem tudtak arról, hogy mire készül a férfi, aki bosszúhadjáratba fogott az azóta másik faluba költöző családja ellen. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Mint a lap megírta, K. Györgyöt a pécsi kapitányságra szállították, és jelenleg már több ügyben is eljárást folytatnak ellene. Mint kiderült, az ismerősének 300 ezer forintot ajánlott azért, hogy megölje volt párját és családját, amiből 24 500 forintnyi előleget át is adott neki Kaposváron.

Az ötvenes éveiben járó cukorbeteg férfi tavaly ősszel tervezte meg tettét, az ismerősét pedig arra kérte, hogy inzulin-túladagolással végezzen az áldozatokkal. Egy másik ismerős elárulta, hogy a férfi nagyon agresszív módon viselkedett családjával, korábban pedig az apján is leszúrta, amiért börtönbüntetésre ítélték.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.