Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Ez gyors volt, már meg is van az Inter Milan új edzője

Fotó: Twitter/Inter
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon gyorsan zajlanak az események az edzők piacán, ahol ide-oda ugrálnak a nagyobbnál nagyobb nevek, most épp az Inter Milan szerzett magának egy új szakembert.

Lassan követni is nehéz, hogy mi történik, és az edzők elvitték a show-t, mivel sorra mondanak fel a nagyobbnál nagyobb nevek, vagy épp menesztik, illetve nevezik ki őket. A Serie A is átalakulóban van, és rövid időn belül több csapatnál is edzőváltás történt.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Nemrég Mourinho volt az, aki beindította a dominót, és a portugál római kinevezése után sorra jöttek a hasonló bejelentések. A Juventusnál Pirlo veszíti el az edzői székét, aki mindössze egy szezont kapott, és a helyét az elődje, Allegri veszi át.

Allegrit sokáig a Real Madriddal hozták szóba, ahol Zidane bejelentette, hogy ismét feláll a kispadról. Hasonló történt az Inter Milannál is, ahol Conte a bajnoki cím ellenére nemet mondott a folytatásra, mert nem volt elégedett a tervekkel.

Fabrizio Romano arról jelentett, hogy Simoneje Inzaghi kerül az Inter élére, és az üzlet már megköttetett, ő lesz Conte utódja, a szerződést a következő órákban írják alá. Most pedig már csak a hivatalos megerősítés van hátra.

Inzaghi 2016 és 2021 között a Lazio edzője volt, azelőtt egy csapatnál sem edzősködött. Hatalmas feladat áll előtte, mert az Internek sok pénzt kell csinálnia a nyári időszakban az igazolásokkal, és közben harcban lennének a bajnoki címért, ami nem lesz egyszerű, ha fontos játékosok fognak távozni.