Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Az Intel szerint az Alder Lake H-széria a kategória legjobbja

TÉMÁK:
#chip #intel #laptop #PC
Intel
PC

Bense Róbert

Szerkesztő

Az új fejlesztésekkel kapcsolatos merész állításokról szól az idei CES is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az Intel a világ legjobbjának nevezte a gamerlaptopokba szánt új chipjeit.

A gyártó a vegasi CES-en jelentette be legújabb termékcsaládjait. Ezen belül is főképp a H-sorozat volt az, amire a legtöbben kíváncsiak voltak, mellyel a nagyobb teljesítményű, hordozható eszközökben találkozhatunk a közeljövőben.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Az Intel nem csupán a teljesítményre, hanem a fogyasztásra is koncentrált, és jó esély van arra, hogy a címbéli állítás megállja majd a helyét, hiszen a benchmark grafikonok tanulsága szerint az új összeállítás minden téren jelentősen gyorsabb az AMD-hez hasonlítva.

A bemutatott processzorokból négy 14 magos, a legkisebb, i5-12450H 8 magos, a korábbi szériához viszonyítva pedig mintegy 40%-os teljesítménynövekedést értek el velük átlagos használat mellett – írta meg a PCgamer

Az új H-sorozatú laptopok szállítása az év elején kezdődik, így hamarosan felhasználói oldalról is kiderül, hogy valóban a világ legjobbjával rukkolt-e elő az Intel.