Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Az Intel szerint az Alder Lake H-széria a kategória legjobbja

Az új fejlesztésekkel kapcsolatos merész állításokról szól az idei CES is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az Intel a világ legjobbjának nevezte a gamerlaptopokba szánt új chipjeit.

Intel
PC

Bense Róbert

Szerkesztő

A gyártó a vegasi CES-en jelentette be legújabb termékcsaládjait. Ezen belül is főképp a H-sorozat volt az, amire a legtöbben kíváncsiak voltak, mellyel a nagyobb teljesítményű, hordozható eszközökben találkozhatunk a közeljövőben.

Az Intel nem csupán a teljesítményre, hanem a fogyasztásra is koncentrált, és jó esély van arra, hogy a címbéli állítás megállja majd a helyét, hiszen a benchmark grafikonok tanulsága szerint az új összeállítás minden téren jelentősen gyorsabb az AMD-hez hasonlítva. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A bemutatott processzorokból négy 14 magos, a legkisebb, i5-12450H 8 magos, a korábbi szériához viszonyítva pedig mintegy 40%-os teljesítménynövekedést értek el velük átlagos használat mellett – írta meg a PCgamer

Az új H-sorozatú laptopok szállítása az év elején kezdődik, így hamarosan felhasználói oldalról is kiderül, hogy valóban a világ legjobbjával rukkolt-e elő az Intel.

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.