Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Újabb játékot húzhatunk be ingyen az Epic Games Store-ból

A karácsonyi ünnepeken már túl vagyunk, az Epic Games pedig gondolt azokra is, akik nem olyan ajándékokat kaptak, amilyeneket szerettek volna.

...svg content...Epic
Konzol/Videójátékok
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az idei karácsonyi szezon sem telhetett el anélkül, hogy az Epic Games Store-ban videójátékok tömkelegét kínálták volna fel a gamerek számára teljesen bérmentve, és bár az ünnepek már lecsengtek, december utolsó hetében újabb ingyenes alkotás várja az érdeklődőket.

Ezúttal a Mages of Mystralia című izometrikus akció-kalandjátékot helyezhetjük örökre a könyvtárunkba. A nem mindennapi indie alkotás jellegzetessége, hogy karakterünkkel különféle rúnákból rakhatunk össze mágiákat és varázslatokat, amiket a harcok során kreatív módon használhatunk fel ellenfeleinkkel szemben. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Érdemes lesz egyébként nyomon követni az Epic Games Store-on zajló történéseket, ugyanis január elsejéig még legalább három ingyenes game érkezik a videójáték-megosztó platformra, így ha nem szeretnénk lemaradni róluk, ajánljuk minél gyakrabban frissíteni az oldalukat.