Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Már készülőfélben van az M3 chippel ellátott iMac

Illusztráció/Apple
not image

Kulcsár Péter

2022. április 26. - 08:03

Miközben azt pletykálják, hogy az Apple hamarosan bemutathatja az újgenerációs M2 lapkákat, szakértők már az M3 chipek fejlesztéséről beszélnek.

Legutóbbi Power On hírlevelében Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa azt írta, az iMac M3 chippel felszerelt változata már fejlesztés alatt áll, és bár nem tudni, hogy pontosan milyen technológiát használhatnak fel készítése során, a szakújságíró szerint elsőként asztali számítógépekben találkozhatunk majd vele.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Az Apple állítólag idén a belépőszintű, 13 hüvelykes MacBook Pro és MacBook Air laptopok frissítését tervezi M2 lapkákkal, ezenfelül a Mac mini termékcsalád is megkaphatja a next-gen egységeket.

Mindeközben az iMacek is részesülhetnek a kötelező, 2022-es ráncfelvarrásban, ám a szóbeszédek alapján mindez nem tarthat sokáig, hiszen minden jel arra utal, akár már 2023-ban érkezhetnek az M3-as verziók.

További független források is megerősítették, hogy az M2-es processzorok valóban idén fognak megjelenni, csupán az a kérdés, melyik hónapban.

A cupertinói óriáscég június 6. és 10. között rendezi meg 2022-es fejlesztői konferenciáját, így ha bármi újdonsággal készülnek erre az esztendőre, szinte biztosra vehetjük, hogy a rendezvényen megtudhatunk egyet s mást róluk.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.