Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

2022 őszén érkezik az M2-es chippel felszerelt iPad Pro

Mark Gurman szakújságíró legutóbbi hírleveléből kiderült, a következő generációs táblagép minden bizonnyal szeptember-október környékén kerülhet forgalomba.

Unsplash
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Legújabb Power On hírlevelében Gurman arról írt, mivel az Apple nem mutatott be új iPad Pro készülékeket ebben a hónapban a Peek Performance eseményen, ezért arra lehet számítani, hogy a next-gen modellek valamikor ősszel érkezhetnek.

Korábbi jelentésében az újságíró azt fejtegette, a cupertinói techóriás történetének legvadabb hardvertermékeiről hullhat le a lepel 2022-ben, melyek között számítógépek, laptopok és tabletek is lehetnek. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Az új iPad Pro modellek időrendi sorrendben 2016 márciusában, 2017 júniusában, 2018 októberében, 2020 márciusában és 2021 áprilisában jelentek meg, vagyis úgy tűnik, hogy az Apple-nek 13 és 16 hónap közötti időre van szüksége a termékcsalád frissítéséhez.

Gurman várakozásai alapján úgy tűnik, hogy az iPad Pro esetén idén hosszabb időtávval kell számolnunk, bevezetése akár 19 hónappal a jelenlegi modell piacra dobása után történhet meg.

Az elmúlt hónapokban kevés pletyka látott napvilágot a következő generációs iPad Próval kapcsolatban, ám a szakújságíró megerősítette, várakozásai szerint az új iPad Pro modellek MagSafe töltéssel, valamint M2 chippel lesznek felszerelve.

Az M2 lapka minden bizonnyal ugyanazt a 8 magos processzort fogja tartalmazni, mint az M1, de a TSMC 4 nanométeres eljárásának köszönhetően sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válhat.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja