Ilyen árakkal készülhet a Fradi a Barcelona és a Juventus elleni BL-meccsekre

not image

A T-800-as

2020. október 16. - 17:12

Továbbra sem adtak ki hivatalos jegyárat, de úgy tűnik, hogy kiszivároghattak az információk, amik alapján már „számolhatunk” a bizonyos összegekkel.

Továbbra sem adtak ki hivatalos jegyárakat, de úgy tűnik, hogy kiszivároghattak az információk, amik alapján már „számolhatunk” a bizonyos összegekkel.

A Ferencváros több mint két évtized után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, amiből nemzetközi hír lett. Hatalmas szenzáció, és még nagyobb hír, hogy a magyar csapat abban a csoportban kapott helyet, amiben a Barcelona és a Juventus.

Ez azt jelenti, hogy az FTC-nek Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval is szembe kell majd néznie. Karrierjük nagy pillanata lehet ez, miközben a rajongók azt várják, hogy jegyeket vásárolhassanak a nagy eseményekre.

A Puskás Arénában kaphatnak erre lehetőséget, legalábbis a szerencsések, akik jegyhez juthatnak. A hatalmas érdeklődés miatt ez közel sem lesz egyszerű, és nagy szerepet játszik majd a szerencse is. A „Munkások Újsága” közben egy kiszivárgott dokumentumról számolt be, amin a jegyárak is láthatóak a szektorokkal.

A lap azt írja, hogy állítólag csak bérletet árul a Ferencváros, amik 30 000 forinttól 120 000 forintig terjednek, míg a VIP-bérlet a 600 000 forintos árat is elérheti. A cikk rávilágított arra is, hogy nem minden mérkőzés lesz a Puskás Arénában, de a Juventus és a Barcelona ott fog pályára lépni.

Pihenőt kaphat Lionel Messi a Barcelonánál