Így fog kinézni next-gen konzolokon az NBA 2K21: az agyunkat eldobjuk…

not image

A T-800-as

2020.október.6 - 21:51

Aki imádja a kosárlabdás játékokat, azt szabályosan sokkolni fogja az NBA 2K21 next-gen változata, mely olyan élethűre sikeredett, hogy az agyunkat eldobjuk.

Aki imádja a kosárlabdás játékokat, azt szabályosan sokkolni fogja az NBA 2K21 next-gen változata, mely olyan élethűre sikeredett, hogy az agyunkat eldobjuk.

Korábban a készítők kapcsán is beszéltek arról, hogy az NBA 2K21 valóban egészen élethű lesz, és néha nehéz lesz megkülönböztetni a valóságtól. Nos, az új trailer alapján azt kell mondjuk, hogy nem túloztak, mert ez valami egészen csodálatos.

Jól látható, hogy a fejlesztők rengeteget dolgoztak a mozgásokon, valamint az arcokon, a mimikákon. A végeredmény pedig olyasvalami, ami minden képzeletet felülmúl. Nem véletlenül nyilatkozik úgy egyre több fejlesztő, hogy minden eddiginél nagyobb a potenciál az új konzolokban.

A jövő játékai nagyobb ugrást jelenthetnek, mint amikor 2D-ről 3D-re váltottak a játékiparban. Ez pedig csak a kezdet, az évek múlásával sokkal többet hozhatnak ki a konzolokban rejlő lehetőségekből.

Az NBA 2K21 egy nagyon fontos cím lesz, prezentálván az „erőt”, és a sportjátékok jövőjét, mert ezek után elképzelhetjük, hogy mi várhat ránk a FIFA-ban, vagy például a Forma-1-ben. Óriási az előrelépés, már most, pedig még csak az út elején járunk.

További jó hír, hogy az NBA 2K21 igen hamar elérhető lesz, vagyis mindkét új next-gen konzol megjelenésekor megérkezik. Ez a Series X és S esetében november 10-ét jelent, addig PS5-ön két nappal később debütál.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/?utm_source=Liner&utm_medium=Cikk&utm_campaign=Szerkeszto

Most pedig szimplán csak dőljetek hátra, és élvezzétek, mert mi azóta többször is megnéztük, és nagyon is a kezünk között akarjuk tudni a game-t! A videóban ráadásul még nem is a kész verziót láthatjuk, amit PS5-ön rögzítettek.

Kiszivárogtak az első fényképek a OnePlus 8T-ről