Igazi rémálomban volt része Vasvári Vivinek, akit tűzoltók szabadítottak ki

not image

A T-800-as

2021.február.16 - 09:04

Vivit és kisfiát tűzoltók szabadították ki, miután megtörtént velük az, ami sokak rémálma, de szerencsére senkinek sem esett baja.

A Blikk beszámolója szerint Vasvári Vivi borzalmas másfél órán van túl, aki a kétéves kisfiával és párjával szorult be egy lakópark liftjébe, ami meghibásodott, elakadt. Hiába nyomták a vészcsengőt és hívták a karbantartókat, végül a tűzoltók segítségére volt szükség.

Vivi a lap kérdésére elmondta, nem sokkal azután állt meg állt meg a lift, hogy azzal megindultak lefelé. Minden hirtelen történt, és nagyon rémes érzés fogta el a modellt. A legnagyobb szerencséjük az volt, hogy a liftben volt térerő, és tudtak telefonálni.

„Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna” – mondta a Blikknek Magyarország egyik leghíresebb médiaszemélyisége, aki megijedt a történtek miatt.

Miután egy darabig semmi nem történt, Vivi párja úgy döntött, hogy riasztja a tűzoltókat, akik sikeresen kimentették őket. Az incidens hétvégén történt a délután órákban, amit egy ideig biztosan nem fognak elfelejteni.

Megérkezett Berkiék új táncos videója, de ne csak őket figyeljétek!

Kisfia, Edward is megrémült a történtek miatt, aki folyamatosan azt mondogatta az édesanyjának, hogy fél, ugyanakkor nem sírt. Öröm az ürömben, hogy a kisfiú nagyon szereti a tűzoltókat, így boldog volt, amikor megpillantotta őket az ajtó mögött.