Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,03 Ft
Euró
395,37 Ft
Font
468,12 Ft
Bitcoin
61,963 $

Idén piacra kerülhet a Samsung duplán hajlítható mobiltelefonja

Felmerülhet bennünk a kérdés, vajon mik jöhetnek még az összehajtható okostelefonok után? Pontosan, a duplán hajlítható készülékek!

...svg content...Fotó: t3com
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A dél-koreai techóriás egy kétszeresen összehajtható megoldáson dolgozik, amelyet DualFold névre kereszteltek – olvasható a Nikkei Asia jelentésében.

Az új technológiát az eddig használt eljárások alapján alkották meg, melyeket a Galaxy Z Fold2 és Z Flip modelleknél egyaránt alkalmaztak. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Természetesen az említett készülékek sem kerülnek majd le a boltok polcairól, az új masinával csupán tovább bővíti a különleges okoskütyük listáját a Samsung, így az innováció tovább folytatódhat, a határ pedig a csillagos ég.

Ha hihetünk a bennfentes szivárogtatóknak, akkor az eszköz 16:9-es vagy 18:9-es képarányt kaphat, ezáltal a különböző applikációk és játékok sokkal gördülékenyebben és simábban futhatnak, mint a telefonoknál általában használt felbontások mellett.

A Samsung egyébként évente 10 millió összehajtható okoseszközt szeretne értékesíteni, ami több lenne, mint ahány Galaxy Note-ot átlagosan egyetlen esztendőben eladtak.

Az új cél tehát eléggé ambiciózus, ám szakértők becslései alapján korántsem elérhetetlen, hiszen míg 2020-ban 3,5 millió egységet adtak el a speciális mobiltelefonokból, addig 2021-ban már 7,5 millióra nőhet az értékesített modellek száma.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.