Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Hunyadi Donatella: nem vagyok cicababa, dominánsnak és erősnek gondolom magamat

Kiszel Tünde lánya elárulta, mi a férfiideálja, illetve azt is bevallotta, van-e jelenleg párja.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella természetes szépség, aki rengeteg dicséret kap nap mint nap, sokak szerint akár egy szépségkirálynő-választáson is elindulhatna. Emellett a táncban is jeleskedik, mindezt újra és újra bizonyította a Dancing with the Stars során, bár végül táncpartnerével nem jutottak el a döntőig, más páros lett a legutóbbi évad győztese. Ettől függetlenül a fiatal lány nagyon hálás, hogy részese lehetett ennek az élménynek, hiszen ezáltal sokat tanult önmagáról, a táncról és sok más egyébről is.

Nemrégiben pedig Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, amelynek során a műsorvezető több témában is beszélgetett vele. Mindemellett arról faggatta, milyen típusú férfiak jönnek be neki, mire Kiszel Tünde lánya azt felelte: neki mindegy, az illető hogy néz ki. „Lehet, sokan nem fogják elhinni, de nekem mindig sokkal fontosabb volt a belső, mint a külső. Fontos-e, hogy izmos legyen? Egyáltalán nem, sőt!” – jelentette ki. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Megjegyezte, nem akar általánosítani, de az „izomagyúak” sosem tetszettek neki, illetve a férfiakat illetően eléggé válogatósnak tartja magát. Egyúttal bevallotta, jelenleg van párja, de nem szeretett volna sokat beszélni róla. Hajdú kérdésére annyit elárult, a barátja azzal vette le őt a lábáról, hogy nagyon szereti és tiszteli, ami persze kölcsönös. Ezt követően szóba került, Hunyadi elvárja-e a kedvesétől, hogy kinyissa neki a kocsiajtót.

„Dehogy kell, meg is sértődnék, kinyitom én! Én egyáltalán nem gondolom magam ilyen cicababának, sőt. Ez nagyon nem én vagyok. Én nagyon dominánsnak meg erősnek gondolom magamat, egy kapcsolatban is. Nem feltétlenül én irányítok. De tudom, hogy ez nem jó, egyébként” – fogalmazott a műsorban, amelyből a 24.hu szemlézett.

Végül a fiatal szépség hozzátette: „Nem vagyok terrorista, nagyon szeretetteljes és cuki tudok lenni egy kapcsolatban, csak van egy véleményem, és szeretem, hogy ha az van előnyben. (…) Amúgy nem akarok állandóan dönteni, tudok kompromisszumot kötni abszolút”.