Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Hülkenberg és Albon kerék a kerék elleni csatája a Miami Nagydíjról (videó)

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nico Hülkenberg és Alexander Albon szoros csatát vívtak egymás ellen a Miami Nagydíjon, amit különleges nézetből nézhettek újra.

Azok, akik a Miami Nagydíjat választották az elmúlt hétvégét, valószínűleg nem csalódtak. Már az időmérő edzés is nagyot szólt, sorra jöttek a meglepetések a Q1-ben, a Q2-ben és Q3-ban, talán több is, mint amennyit be tudtunk fogadni.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Mindig izgalmas, amikor valami egészen más történik egy kvalifikáción, függetlenül attól, hogy általában a futamon helyreáll a rend. Ez így is lett, Max Verstappen igen hamar felzárkózott, óriásit ment.

A holland világbajnok a futam előtt talán egy második helynek is örült volna, majd tudatosult benne, hogy az élről rajtolt Sergio Pérezt is megfoghatja a másik Red Bullal. Így is tett, amivel növelte az előnyét a világbajnokságban, míg a Red Bull mérföldekkel vezet az Aston Martin előtt.

A kisebb csapatok versenyzői sem unatkoztak, Nico Hülkenberg, a nagy visszatérő csatázott egy kicsit, például Alexander Albonnal is. Szépen egymásra talált a két versenyző, miközben szerencsére mindent rögzítettek a kamerák.

Már az első körben egymásnak estek, kerék a keréken harcoltak. Ez az a szint, amikor nem kell tartani attól, hogy a versenyzők összeütköznek, bár láthattunk példát erre, ugyanakkor kevesebbszer, mint például az F2-ben.