Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Ijesztő videón, ahogyan Hülkenberg majdnem becsapódik Ocon autójába

Egy új kameranézetből láthatjuk, ahogyan Nico Hülkenberg majdnem belecsapódik Esteban Ocon autójába az Ausztrál Nagydíjon.

...svg content...Fotó: EPA/JAMES ROSS
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az idei Ausztrál Nagydíjon volt mit látniuk a nézőknek, miközben a futam igencsak elhúzódott a két piros zászló miatt. Összesen három rajtot láthattunk, és sorra zajlottak a nem várt események, már a verseny legelején is.

Nem sokan fogadta volna arra, hogy Charles Leclerc ilyen hamar kiesik, ahogyan arra sem, hogy George Russell alatt megáll a Mercedes. A nap legveszélyesebb jelenetét Alexander Albon hozta össze. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A Williams versenyzője jó eséllyel pályázott a pontszerzésre, majd jött egy hiba, és már nem tudta megfogni a gépet. Falnak vágódott vele, és inkább nem is gondolunk bele, mi történhetett volna, ha Nico Hülkenberg oldalról eltalálja a társát.

A Forma-1 egy rendkívül biztonságos sport, de nem lehet minden helyzetet kivédeni, ez szinte lehetetlen. Többek között emiatt is vezették be az eleinte sok kritikát kapott Halo-t, ami már nem egy életet mentett meg.

Alább Hülkenberg szemkamerás felvétele megmutatja, hogy milyen közel volt a becsapódás. Ideje sem lett volna reagálni, bár a reflexei így is a helyén voltak, míg Esteban Oconnak mögötte már könnyebb dolga volt.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.