Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Hosszú Katinka valami egészen csodálatosan néz ki ezen a képen

Ugyan nem látja Katinka, de most valóban megtapsoltuk a róla készült képet, és valószínűleg ezzel sokan vannak még így.

...svg content...Fotó: Instagram/Hosszú Katinka
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen különleges nők születnek Magyarországon, akik nemcsak szépek, hanem a sportban is kiemelkedőek. Tele vagyunk jobbnál jobb sportolókkal, akik közül páran legendákká válnak.

Hosszú Katinka már a pályafutása során legendává vált, és nemcsak a három olimpiai, valamint a huszonhat világbajnoki címe miatt. Távolról sem emiatt, mivel ezeknél a sikereknél sokkal többet ér a kitartása, az alázata és az, ahogyan a sportot kezeli. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Tanítani való a hozzáállása, mely nélkül biztosan nem érhetett volna el ilyen magasságokba, bármennyire is tehetséges. Megannyi nagy tehetséget láttunk elkallódni, mert nem voltak elég kitartóak, vagy azt gondolták, a tehetség elegendő.

Palvin Barbiék mindent visznek a cuki szelfivel

Nem, a tehetség sokszor csak a legkisebb része a sikernek, és aki sportol, az pontosan tisztában van ezzel. Amikor nyer valaki, nem feltétlen a tehetségből adódó különbség dönt, hanem az, hogy mennyire erős mentálisan.

Katinak egy végtelenül erős sportoló és nő, aki olyan tartalékokat tud megmozgatni magában, amit csak nagyon kevesen. Néha pedig szimplán csak meglep bennünket az ehhez hasonló csodálatos képekkel.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.