Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Hosszú Katinka valami egészen csodálatosan néz ki ezen a képen

Fotó: Instagram/Hosszú Katinka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan nem látja Katinka, de most valóban megtapsoltuk a róla készült képet, és valószínűleg ezzel sokan vannak még így.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen különleges nők születnek Magyarországon, akik nemcsak szépek, hanem a sportban is kiemelkedőek. Tele vagyunk jobbnál jobb sportolókkal, akik közül páran legendákká válnak.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Hosszú Katinka már a pályafutása során legendává vált, és nemcsak a három olimpiai, valamint a huszonhat világbajnoki címe miatt. Távolról sem emiatt, mivel ezeknél a sikereknél sokkal többet ér a kitartása, az alázata és az, ahogyan a sportot kezeli.

Tanítani való a hozzáállása, mely nélkül biztosan nem érhetett volna el ilyen magasságokba, bármennyire is tehetséges. Megannyi nagy tehetséget láttunk elkallódni, mert nem voltak elég kitartóak, vagy azt gondolták, a tehetség elegendő.

Palvin Barbiék mindent visznek a cuki szelfivel

Nem, a tehetség sokszor csak a legkisebb része a sikernek, és aki sportol, az pontosan tisztában van ezzel. Amikor nyer valaki, nem feltétlen a tehetségből adódó különbség dönt, hanem az, hogy mennyire erős mentálisan.

Katinak egy végtelenül erős sportoló és nő, aki olyan tartalékokat tud megmozgatni magában, amit csak nagyon kevesen. Néha pedig szimplán csak meglep bennünket az ehhez hasonló csodálatos képekkel.