Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Hosszú Katinka reagált arra, hogy nem lesz ott a párizsi olimpián

Hosszú Katinka sem így tervezte, és noha sokan leírták őt, megmutatta, hogy egy igazi bajnok, függetlenül attól, hogy nm lesz ott a párizsi olimpián.

...svg content...Fotó: Hosszú Katinka a női 200 méteres vegyesúszás előfutama után az úszó országos bajnokságon a Duna Arénában 2024. április 9-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy fába vágta a fejszéjét az egykori világelső és legenda, aki korábban szinte legyőzhetetlen volt. Azóta édesanya lett, de ennek ellenére sem vonult vissza, hanem küzdött, és egyértelműen Párizs volt a célja.

A magyar rekorder végül nem tudta kvalifikálni magát, ugyanakkor nem volt hiábavaló a munka, sokkal inkább bánta volna, ha meg sem próbálja. Ezzel valószínűleg egy korszak lezárt, de Katinka büszke lehet, mert egy olyan pályafutás van mögötte, ami alapjaiban határozta meg a sportot, és nem utolsó őt magát. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. Azt hiszem ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker… Nekünk egy nagyon boldog évünk van.” – írta Katinka a legújabb posztjában.

Az olimpiai bajnok nagyon hálás a támogatásért, mindent megtett, ami csak lehetséges volt, de ő is tudja, nem lesz legközelebb, ez lett volna az utolsó nagy tornája. „Köszönöm a rengeteg üzenetet, jó volt megpróbálni kijutni az olimpiára! Mondanám, hogy majd legközelebb sikerül…” – tette hozzá.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.