Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Hosszú idő után újra találtak egy COVID-19 fertőzöttet Vuhanban

Külföld
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

A kínai belügy már korábban rendkívül büszkén számolt be arról, hogy felszámolták a koronavírus fenyegetését a kiindulási helynek számító, Hupej tartománybeli Vuhanban, ugyanis az összes akkori fertőzött kigyógyult a betegségből.

Úgy tűnik azonban, csak egy hónapig tarthatott az öröm, ugyanis újra regisztráltak egy koronavírus-fertőzöttet a járvány első gócpontjában. A beteg férfi kritikus állapotban van, a feleségének is pozitív lett a tesztje, viszont ő nem produkált még tüneteket.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Azon a környéken, ahol a házaspár él, összesen eddig húsz fertőzést regisztráltak, melyek közül egy tünetmentes volt, beleértve a feleségét is. A tünetmentes fertőzöttekkel együtt mindenkit kórházba szállítottak megfigyelésre.

Utoljára április 3-án regisztráltak megbetegedést Vuhanban, részben ezért április 8-án megnyitották a város kapuit a 76 napos karantén után. Szombatig 50 334 fertőzöttet regisztráltak, ám ez a szám nem tartalmazza a tünetmentes fertőzötteket, ugyanis az ottani hatóságok őket nem számítják bele.

Eközben az amerikai elnök szerint nem természetes módon alakult ki a járvánnyá minősített koronavírus Vuhanban:

https://liner.hu/trump-vuhanrol-valaki-hulyeseget-csinalt/