Horváth Tomi sírva fakadt a felesége előtt (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 24. - 08:09

Az Életünk története legutóbbi sztárvendége Horváth Tomi volt, aki a feleségével közösen mondott igent a nagy átalakulásra Friderikusz Sándor műsorában.

Sokan várhatták ezt az epizódot, hiszen Horváth Tomi állandó szereplője volt a bulvármédiának, de az utóbbi időben keveset hallhattunk róla. Korábban a TV2 egyik nagy sztárjaként tűnt fel, legutóbb a Dancing with the Stars első évadában szerepelt.

Tomi sokáig juthatott volna a versenyben, majd jött egy sérülés, ami mindennek véget vetett. Közben olyan hírek láttak napvilágot róla, ami miatt ügyvédhez is fordult, betelt nála a pohár, azóta még inkább meghúzta azt a bizonyos határt.

Az énekes és kedvese nagy várakozással tekintettek előre, kíváncsiak voltak, hogyan alakulnak át a maszkmesterek által. Mivel majdnem 10 esztendő van közöttük, Tomi 78, a párja 86 évesen látta viszont egymást a második öregítési folyamat alkalmával.

Nyerő Páros: Csuti nem kicsit húzhatta ki a gyufát L.L. Junior feleségénél (videó)

A legtöbb sztár ilyenkor elérzékenyül, hiszen így még soha nem láthatták egymást. Tomi sem bírta ki könnyek nélkül, nagyon megható pillanatok voltak ezek, nemcsak számukra, hanem többek között a nézők számára is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.