Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Horváth Gréta megmutatta a striákat a hasán (fotók)

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mindig pozitív és rendkívül céltudatos Horváth Gréta megmutatta, jelenleg hogyan néz ki a hasa a striák miatt.

Horváth Gréta nagyon fiatalon vált önállóvá, és gyakorlatilag minden feladatot képes ellátni. Nemcsak az élet hozta így, hanem érdekelték ezek a dolgok, így a házfelújítástól, barkácsolástól, csempeszedéstől sem riad vissza.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Sokaknak szimpatikus a karaktere, az egyik legnépszerűbb híresség, aki egykor az Ázsia Expresszt is megnyerte. 215 ezer követővel a neve mellett rengeteg embert ér el, és sokszor ad nagyon hasznos tanácsokat, illetve nem tagadja a testén elvégzett beavatkozásokat.

Nem ítélkezik, őt azonban sokszor kritizálták már, hol a formája, hol minden más miatt. Nyilván nem köteles mindezt eltűrni, különösen a saját oldalán, ugyanakkor ez olyasvalami, ami mindennapos a közösségi médiában.

Ezúttal a striák kapcsán szólalt meg, saját magán bemutatva azokat. Hangsúlyozta, mindez nem ciki, hiszen senki nem tökéletes. Emellett a fiatalabb lányoknak adott egy hasznos tanácsot, amit jobb, ha átgondolnak a saját érdekükben.

„Striák. Jó néha ilyet is látni ezen a platformon. Nem ciki. Senki nem tökéletes. Csak ennyit akartam mondani. Fiatalabb lányok! Köldök piercinget ne csináltass! Jó buli, de már nem is divatos (szerintem, de ez csak az én véleményem) és ilyen szép lesz pocak után, közel 9 év elteltével gondold át!”