Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Horváth Gréta a fiatal Salma Hayek

Nagyon hasonlít a világhírű színésznőre Horváth Gréta, csak épp sokkal fiatalabb nála, bár Salma Hayek továbbra is zseniálisan tartja magát.

...svg content...Instagram/Horváth Gréta
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Salma Hayek mindig is az egyik legjobb nő volt, és ez most sincs másképp, hiába készül az 58. születésnapjára. Sok esetben akár 15 évet is letagadhatna a korából, míg sokan mások annak örülnek, ha ez csak 1-2. A színésznő azonban más dimenzió, és olyan szintű energiák veszik körbe, ami még innen is érezhető.

A Mexikóban született Salma Hayek szinte mindent elért a szakmában, amit csak lehetett, és már fiatalon hollywoodi sztárnak mondhatta magát. 1988-ban indult útjára a pályafutása, de akkor még csak nem is sejthette, hogy mi vár rá, milyen filmekben és kikkel fog közösen szerepelni a filmvásznon. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Jobbnál jobb szerepet kapott, és közben egyre vonzóbbá vált. Jól áll neki az idő múlása, 57 évesen is odavannak érte a pasik, akár a 30-évesek is, de az sem ritka, amikor a 20-as férfiaktól kap dicséretet, bókot. Ezek után még, ha azt mondja, önbizalomra van szüksége, akkor azt nem hisszük el.

Horváth Gréta pedig idehaza mondhatja azt magáról, hogy az egyik legismertebb nő. Sokan kedvelik, bár az utóbbi időben nem kevés kritikát kapott, egyesek talán irigyek az átalakulására, ami igen látványos. Minden eddiginél jobban hasonlít Salmára, az egyik új fotója láttán rögtön a színésznő ugrott be róla.

Részben megosztja az embereket a jelenlegi kinézete, ugyanakkor ehhez senkinek, semmi köze. Gréta továbbra is egy nagyon vonzó nő, aki bárhol feltalálja magát, és nála talpraesettebb nőt aligha találnánk, nemcsak a hírességek között.