Dollár
424,48 Ft
Euró
408,50 Ft
Font
454,36 Ft
Bitcoin
19,180 $

Horváth Gréta eszméletlenül jól néz ki

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Takács Petra

2022. június 16. - 02:05

Ezzel a követők is egyet tudnak érteni, akik tátott szájjal nézik a teljesen kivirágzott Horváth Gréta fotóit a közösségi médiában.

Horváth Gréta nehéz heteket élt át, miután a volt férje úgy döntött, hogy kilép a házasságukból. Meggyes Dávid Stana Alexandrával jött össze, és azok, akik azt mondták, nem fog sokáig tartani a kapcsolatuk, úgy tűnik, tévedtek.

Soron kívül Kamion sárvédőjébe akadt bele egy férfi lába az M5-ösön

Arra azonban nem feltétlen lehetett számítani, hogy Grétára ilyen hamar rátalál a szerelem, ráadásul ekkora fájdalom után. Ilyenkor a nők többsége bizalmatlanná válik, és sokáig gyászolják a kapcsolatukat.

Gréta nem várt túl sokat, miután egy olyan férfi lépett be az életébe, aki igen komoly hatással tud lenni rá. A sztár csak áradozik a hercegéről, de továbbra sem mutatta meg, még mindig tart a nagy titkolózás.

Majka és Tóth Gabi közös paródiavideója most mindent visz

Nem sokan tudhatják, hogy ki a szerencsés férfi, mert Gréta nemcsak lelkileg különleges, hanem egy olyan nő, aki igazi szexbomba, főleg most, hogy csúcsformába hozta magát. Egy bikinis fotót már láthattunk róla hátulról, ami beszédes volt.

Lapozó: 1 2