Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Horváth Gréta végre megmutatta a szexi bikiniformáját, elképesztően kerek lett a feneke

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Takács Petra

2022. június 12. - 14:14

Egy igazi nő, akiből csak úgy árad az erotika, ráadásul több mint boldog az új szerelme mellett, aki más dimenziókba repítheti őt lelkileg.

Horváth Gréta padlóra került Meggyes Dávid, a volt férje döntését követően. Sok ezer nő és férfi állt be Gréta mögé, a többség egyértelműen őt támogatta, míg Dávid nagyon sok támadást kapott, különösen a róla megjelent pletykákat követően.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

A drámai bejelentéssel egy időben derült ki, hogy Dávidnak már új párja van, addig Grétának egyedül kellett boldogulnia a fiával, de nem sokáig. Pár hónappal később rátalált a szerelem, és úgy tűnik, minden eddiginél boldogabb.

Nagyon hamar 180 fokos fordulatot vett az élete, sok más nővel szemben nem kellett éveken át szenvednie a párkereséssel, ami manapság egyszerűen borzalmas, olyan gyenge és minősíthetetlen a felhozatal egy része.

Metzker Viki szívritmuszavart okozó szexi fotója Ibizáról

Gréta tehát boldog, és egyre többet mutat meg a párjából, de az arcát továbbra sem láthattuk, Egy nap talán erre is sor kerül, addig pedig maradnak a kezek és a lábak, amihez kezdenek hozzászokni a követők.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.