Clouds
21 Budapest
Dollár
359,69 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
433,96 Ft
Bitcoin
22,936 $

Horváth Éva imádja az új haját

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyenesen imádja a haját Horváth Éva, nagyon elégedett a végeredménnyel, többek között azzal, hogy gyors munkát végzett a fodrásza.

Horváth Éva körül igencsak felgyorsultak a dolgok az utóbbi időben, kezdve azzal, hogy hosszabb időre kiköltöztek Balira. Egy teljesen más környezetben élhetik az életüket Ázsiában, ami új lehetőségeket is jelent számukra.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Éva egyik nagy álma az volt, hogy megtanuljon jógázni és jógatáborokat szervezzen. Hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg ezzel kapcsolatban, így lehetséges, hogy a jövőben még többet lesznek Balin.

A híres modell nemrég még Magyarországon tartózkodott, és furcsa is lehetett számára a hidegebb idő, mert Balin gyakorlatilag mindig meleg van. Melegben és napfényben az ember általában jobban is érzi magát.

A hajápolásra is nagyon odafigyel, és nyilván odakint megint más körülmények hatnak a hajra. Most, hogy újra Magyarországon van Éva, elment fodrászhoz, és többek között egy csodálatos hajszínt is kapott.

„Köszönöm @matearikter a csodás hajamat. A színét is imádom, de tudod, amit a legjobban szeretek, hogy hihetetlen gyors vagy.” – írta nagyon elégedetten a posztjában Éva, aki hamarosan újra Balin lesz.

Még több bulvár: A törvényszegés fölött is szemet hunynak Ronaldónak és Georginának Szaúd-Arábiában