Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Horváth Éva sokkoló kommenteket kap arról, hogy ki lehet a gyerekének az apja

Most, hogy Horváth Éva ismét várandós, megindultak a kommentek, hogy ki lehet az apa, mivel a párját soha nem látni a közösségi médiában.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres modell hamarosan ismét anyai örömök elé néz, és újra kisfia lesz, ami természetesen rendesen beindította a közösségi médiát. Legutóbb a Farm VIP ideje alatt jelent meg sok komment Éváról, sokszor negatív és trágár formában, most viszont találgatni kezdtek az emberek.

A LifeTV vendége volt, ahol szóba került Éva párja, akit nemigazán látni mellette a közösségi médiában. Ez pedig időről időre beindítja a hullámot, hogy vajon ki is lehet a titokzatos férfi… Egészen abszurd, vagy döbbenetes kommentek is születnek. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

„Tudjátok, hogy mi volt a legviccesebb kommentjeim közé tartoznak azok… ki az apja a gyereknek. Hát várjátok már… voltak ilyenek, hogy kiutaztam Dubajba, és valami arab sejk… Igen, volt politikus is, és most is vannak egyébként, és biztos azért nem mutogatom.” – mondta Éva a LifeTV műsorában, a Brékingben.

„Vagy biztos azért, mert 80 éves, és azért nem mutogatom, de egyébként nincs is, mert ő nem létezik egyáltalán… ezek a legviccesebbek.” Közben pedig csak arról van szó, hogy Éva párja egyszerűen nem akar nyilvánosságot.

Sarka Kata elegánsan is lélegzetelállítóan néz ki

„Igen, és ezt nem fogják föl. Nem értik meg… Nem értik meg, hogy ő miért nem akar szerepelni velem mindenhol.” – tette hozzá Éva, aki inkább csak jókat nevet ezeken a hozzászólásokon, amik néhol fájóan vakon vannak.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.