Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Horváth Éva sokkoló kommenteket kap arról, hogy ki lehet a gyerekének az apja

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Most, hogy Horváth Éva ismét várandós, megindultak a kommentek, hogy ki lehet az apa, mivel a párját soha nem látni a közösségi médiában.

A híres modell hamarosan ismét anyai örömök elé néz, és újra kisfia lesz, ami természetesen rendesen beindította a közösségi médiát. Legutóbb a Farm VIP ideje alatt jelent meg sok komment Éváról, sokszor negatív és trágár formában, most viszont találgatni kezdtek az emberek.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

A LifeTV vendége volt, ahol szóba került Éva párja, akit nemigazán látni mellette a közösségi médiában. Ez pedig időről időre beindítja a hullámot, hogy vajon ki is lehet a titokzatos férfi… Egészen abszurd, vagy döbbenetes kommentek is születnek.

„Tudjátok, hogy mi volt a legviccesebb kommentjeim közé tartoznak azok… ki az apja a gyereknek. Hát várjátok már… voltak ilyenek, hogy kiutaztam Dubajba, és valami arab sejk… Igen, volt politikus is, és most is vannak egyébként, és biztos azért nem mutogatom.” – mondta Éva a LifeTV műsorában, a Brékingben.

„Vagy biztos azért, mert 80 éves, és azért nem mutogatom, de egyébként nincs is, mert ő nem létezik egyáltalán… ezek a legviccesebbek.” Közben pedig csak arról van szó, hogy Éva párja egyszerűen nem akar nyilvánosságot.

Sarka Kata elegánsan is lélegzetelállítóan néz ki

„Igen, és ezt nem fogják föl. Nem értik meg… Nem értik meg, hogy ő miért nem akar szerepelni velem mindenhol.” – tette hozzá Éva, aki inkább csak jókat nevet ezeken a hozzászólásokon, amik néhol fájóan vakon vannak.