Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Nem találják a szavakat a követők Horváth Éva új fotói láttán

Horváth Éva az elmúlt időszak egyik legdögösebb fotósorozatával állt elő, amit természetesen nem hagytak szó nélkül a követők.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva egy nagyon ismert médiaszemélyiség, műsorvezető és modell, aki már számtalan helyen járt a világban. Egy ideje Bali a második otthona, amit joggal tekinthet annak, mert évek óta legalább fél éveket töltenek ott, és általában csak a hazai nyárra látogatnak haza, majd szeptember környékén visszatérnek.

Egyszerűen nem szeretik a telet, és ugyan már nincs igazán hó a téli időszakban, a hideg, sötét idő nem jön be nekik. Balin ezzel szemben annyi nyarat kapnak, amennyit csak akarnak, ráadásul úgy ismerik már a szigetet, mint a helyiek. A gyerekek is imádnak ott lenni, megszokták a kinti létet, és boldogok. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Hogy hol fognak élni később a gyerekek, amikor felnőnek, nem tudni, de nem kizárt, hogy hasonló életre rendezkednek be, amihez már hozzászoktak. Nekik ez a természetes, addig Éva számára természetesen Magyarország az igazi otthon, itt van a családja, a barátai, és sok minden más is.

Ezernyi szállal kötődik Budapesthez, annak környékéhez, és most ismét itthon van. Imádja a hazai ízeket, illatokat, a programokat, szóval ez most egy igencsak boldog időszak számára, mint azt láthatjuk is a róla készült fotókon.

Az elmúlt időszak egyik legvonzóbb fotósorozata ez Évától, aki egy tökéletes nyári szettet rakott össze magának. A rajongók, a követők pedig csak keresik a szavakat, sokan irigykednek rá, ebbe most nehéz lesz belekötniük az irigykednek, mert a modell megint nagyon magasra tette a lécet megjelenésben.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.