Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Horváth Éva formás lábakat villantott Balin

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Éva nemrég visszautazott Balira, ami a második otthonává vált, nagyon távol Magyarországtól.

Amikor az ember járja a világot, nem egy olyan helyet talál, ahol szívesen leélné az életét, vagy időszakosan visszatérne oda. Mindenkinek más és más elképzelései vannak arról, hová utazna a legszívesebben.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Sokan például a különböző egzotikus szigeteket szeretik, ahol egy teljesen más kultúra várja az embereket. Ez már önmagában nagyon különleges és egyedi, ad egyfajta plusz töltetet és az évek alatt sem unja meg az ember.

Ázsia például egy ilyen helyszín, amin belül sorra jönnek velünk szembe azok a szigetek, amikre igazán vágyni tudunk. Az utóbbi időben sokszor hallhattunk Baliról, többek között Horváth Évának köszönhetően is.

Éva és családja nagyon jól ismeri Balit, ahová egyre több magyar utazik. Mindenki megtalálhatja a maga boldogságát a szigetek között, kezdve a nyugalommal és az állandó meleg idővel, mely szintén jó hatással van a lélekre.

A híres magyar modell nemrég visszatért Balira, így várhatóan hamarosan újabb fotók készülhetnek róla a szigeten. 2023-at igazán erős formában kezdte meg Éva, és közben egyre magasabb szintre kerül a jógában.

Még több bulvár: Vasvári Vivien megmutatta az avatarját (fotók)