Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Luka Modric: „szeretnék örökké játszani, de eljön az idő, amikor szögre kell akasztani a cipőt”

A 38 éves játékos szíve szerint soha nem vonulna vissza.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Petr David Josek
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Horvátország csapatkapitánya, Luka Modric kijelentette, hogy annak ellenére folytatja a játékot, hogy országa valószínűleg kiesik az Európa-bajnokságról, miután hétfőn a B csoport utolsó mérkőzésén, az Olaszország elleni 1-1-es döntetlen alkalmával az utolsó pillanatban gólt kaptak.

Csalódottsága ellenére Modric jelezte, hogy folytatni akarja – a játékos 2006-os debütálása óta 178 nemzetközi mérkőzésen lépett pályára, és góljával ő lett a valaha volt legidősebb gólszerző az Eb-k történetében. A 38 éves játékos az ESPN szerint riportereknek nyilatkozva úgy fogalmazott: Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

„Szeretnék örökké játszani, de valószínűleg eljön az idő, amikor szögre kell akasztanom a csizmámat. Tovább fogok játszani, de nem tudom, meddig.”

A továbbiakban már arról beszélt, milyennek érezte a mérkőzést, és kissé elmondóan elemezte a játékot:

„Ez nagyon stresszes volt. Egészen a végéig küzdöttünk, de sajnos a futball ma este kegyetlen volt velünk. Kegyetlen volt mindenekelőtt ma, de a legutóbbi meccsünkön [az Albánia elleni 2-2-es döntetlen] is, amikor szintén egy késői gólt kaptunk. De ez hozzátartozik a futballhoz. Gyakran sok mosolyt csal az ember arcára, máskor viszont nagyon elszomorít, mint ma is, amikor úgy veszítettünk, ahogy.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A horvát klasszis úgy folytatta:

„Nehéz szavakat találni az ilyen vereségek után arra, hogy hogyan érzel. Természetesen vissza kell vágnunk. De ez már csak így van. És ahogy korábban is mondtam, talán igazságtalan, mert mindannyian tényleg az első sípszótól [az utolsóig] küzdöttünk Horvátországért, és az eredmény az, ami. A futball istenei nem feltétlenül mosolyognak mindig ránk, de büszkék lehetünk arra, ahogyan ma este képviseltük hazánkat.”

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.