Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Négy csillagjegy számára nincsenek akadályok, bármivel szembenéznek

A bátorságuk és a stressztűrő képességük sosem hagyja el őket, legyen szó bármekkora problémáról.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az életben felmerülő kihívásokkal, nehézségekkel mindenki másképp birkózik meg, ki könnyebben, ki nehezebben. Vannak, akik sokáig rágódnak az adott dolgon, míg mások inkább arra fókuszálnak, hogy kitartóak legyenek és átvészeljék azt az időszakot, aztán egyszerűen továbblépnek. Utóbbi csoportba tartozók sosem hagyják, hogy az akadályok letörjék őket.

Ehelyett újra és újra talpra állnak, s küzdenek, amíg csak kell. Eközben pedig a bátorságuk sem hagyja el őket, legyen szó bármekkora problémáról. Emellett van néhány csillagjegy, amelynek képviselői a mentálisan nagyon erős és ezért roppant ellenálló emberek közé tartoznak, nézzük is, melyek ezek – írja a Kiskegyed a schweizer-illustrierte.ch cikke alapján. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A Kos csillagjegy szülötte erős akarattal rendelkezik és nagyon határozott. A kisebb kudarcok nem borítják ki, sőt, csak még jobban feltüzelik, mondhatni motiválóan hatnak rá. A benne rejlő végtelen energiának köszönhetően kitartó is, ugyanakkor makacs, bár ez olykor kapóra is jön neki: például abban, hogy elérje a céljait.

Az Oroszlán kitartó és elszánt jellemmel rendelkezik, de az sem okoz számára gondot, hogy beszéljen másoknak a problémáiról, meglepően őszinte tud lenni. Fontos számára, hogy a hozzá közel állók tudják, min megy keresztül, milyen kihívásokkal néz szembe, mert így a teher nem egyedül rajta van.

A Skorpió jegy rendkívül ambiciózus és szorgalmas, ismeri a céljait, és mindent megtesz azok eléréséért. Ha problémával szembesül, egyszerűen magára ölti a „védőpáncélját”, amely lehetővé teszi számára, hogy elviselje azt, ami rá vár, s mindössze karcolásokkal megússza az egészet. Ha elmúlt a veszély, ismét talpra áll és folytatja útját.

A Bak kitartó, ellenálló és határozott. Ha célt tűz ki maga elé, nem ismer akadályt. Mint egy igazi „hegymászó”, kitartóan meghódít minden hegyet, legyen az bármilyen magas. Céljai megvalósításakor stratégiailag és megfontoltan halad előre, türelmet tanúsít, látásmódja pedig abban segít neki, hogy a nehézségekre apró porszemekként tekintsen, amelyekkel könnyedén megbirkózik.