Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

Nem tudják halottá nyilvánítani VV Fannit, a család tehetetlen

A család jogi képviselője szerint B. László közreműködésével biztosan nem tudják sikerre vinni az ügyet, ám a másodfokú ítélet után már megtörténhet a végső lezárás.

Fotó: Unsplash/Andrea Ferrario
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Novozánszki Fanni, a ValóVilág egykori játékosa 2017 novemberében tűnt el, ám a holtteste azóta sem került elő. Erre vonatkozóan több nyom is B. László vádlotthoz vezetett, aki egyedül a lány elrablását vallotta be, a gyilkosságot viszont nem.

A Blikk szerint a család jogi képviselője, dr. Lichy József tavaly ősszel arról nyilatkozott, hogy az édesanya képtelen továbblépni, emellett számára az a legfontosabb, hogy síremléket állíthasson imádott lánya emlékére, valamint elindítsák a hagyatéki eljárást, ám ezek eddig nem történhettek meg.

Majd hozzátette, jelenleg várják, hogy kitűzze a bíróság a másodfokon tartott tárgyalást, ami véleménye szerint május körül lesz esedékes, s a várakozás ideje alatt szerették volna a családdal közösen elérni, hogy végre halottá nyilvánítsák Fannit, ám erre sajnos még várni kell – írta a Ripost.

„Ehhez a polgári bíróság előtt – amely tárgyalja az ügyet – nyilatkoznia kell annak a személynek, aki utoljára látta élve a lányt. Esetünkben ez a személy B. László, aki nyilván nem fogja azt mondani, hogy halott a lány, hiszen akkor bevallaná, hogy ő ölte meg”

– fogalmazott dr. Lichy József.

Állítása szerint a tavaly nyáron életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt férfi közreműködésével biztosan nem tudják sikerre vinni az ügyet, ám „ha meg volt a másodfokú ítélet, akkor az ő személye nélkül is megtörténhet ez a család számára fájdalmas, de végre örök lezárást hozó esemény”.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.