Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Hódi Pamela férje: „Nehéz egy férfinak egyébként, hogy hirtelen mondjuk te leszel az utolsó a sorban.”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 23. - 10:21

Tóth Bence egy nagyon őszinte beszélgetésen van túl Begi feleségével, aki sokat elárult a kapcsolatáról, és arról, hogy mi hiányzik neki.

Réka a beszélgetés ideje alatt arról beszélt, Beginek mindig fontosabb volt, hogy vele (Réka) mi van, mint a gyerekekkel. Bence azt tanácsolta, lehetséges, hogy jobb lenne, ha Begi a gyerekekkel kezdené a dolgokat, mert azzal kapukat nyithat meg a feleségénél. „Igen, abszolút.” – mondta a Nyerő Páros egyik forgatási napján Réka.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Szerinte nem viseli jól Begi, hogy a háttérbe szorult, de Bence is elismerte, nehéz egy férfinak, hogy hirtelen ő lesz az utolsó a sorban, hiszen a gyerekek mindennél fontosabbak. „Nehéz egy férfinak egyébként, hogy hirtelen mondjuk te leszel az utolsó a sorban.”

Bencét nem zavarja, hogy ott vannak a gyerekek, nagyon vágyott erre, és attól válik boldoggá, ha boldognak látja Pamelát a gyerekekkel. Réka szerint nagyon ritka, hogy valaki így áll ehhez hozzá, és jó látnia azt a fajta szeretet, ami Pamela és Bence között van. „Olyan cukik vagytok.”

Nem sokkal később Pamela is becsatlakozott a beszélgetésbe, és elmondta, tudatosan figyelnek arra, hogy ne kerüljenek háttérbe a gyerekek mellett. Ez fontos, mert ha kialszik a láng, előbb-utóbb annak nagyon súlyos ára lehet, és a legtöbb esetben ez történik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2