Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Hivatalos: 2026-ban debütál a Harry Potter-sorozat

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Harry Potter visszatér a képernyőre, most azonban az is kiderült, hogy mikor.

Fotó: Unsplash/B K
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha eddig is lehetett tudni, hogy javában készül egy Harry Potter-sorozat, mely a Max streamingszolgáltató platformján fog debütálni, eddig nem kaptunk hivatalos megerősítést a megjelenés várható dátumáról. A rajongók azonban most fellélegezhetnek, hiszen David Zaslav, a Warner Bros. Discovery elnöke megerősítette, mikor érkezik.

A Variety beszámolója szerint a Warner Bros. Discovery péntek reggeli negyedik negyedéves eredménybeszámolóján Zaslav nem csak a dátumot erősítette meg, de azt is megismételte, hogy a cégnél mindenki izgatottan várja az új Harry Potter-sorozatot, melyben J.K. Rowling mind a hét szeretett regényét feldolgozzák. Zaslav úgy fogalmazott: Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

„Nem voltunk szégyenlősek a Harry Potter körüli izgatottságunkkal kapcsolatban.”

A széria várhatóan legalább egy évtizedet ölel majd fel, s teljesen új szereplőgárdával készül, mely különbözik a 13 évvel ezelőtt véget ért filmváltozatoktól. Zaslav megjegyezte, ő és a Max és a Warner Bros. munkatársai néhány hete Londonban találkoztak J.K. Rowlinggal, ami „nagyszerű élmény volt”.

Azt is kiemelte, hogy mindenki izgatottan várja a franchise „újraindítását”:

„Minőségi időt töltöttünk J.K.-vel és a csapatával. Mindkét fél nagyon izgatott, hogy újraindíthatjuk ezt a franchise-t. A beszélgetéseink nagyszerűek voltak, és nem is lehetnénk izgatottabbak az előttünk álló dolgok miatt. Alig várjuk, hogy egy évtizednyi új történetet osszunk meg a rajongókkal szerte a világon a Maxon.”

Zidane is nemet mondhat a Bayern Münchennek, a Manchester United edzője lehet

Zinedine Zidane-ról is lemaradhat a Bayern München, miután a hírek szerint a francia legenda szívesebben ülne le a Manchester United kispadjára, ahol Erik Ten Hagot válthatja.