Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Hivatalos fotókon tűnt fel a Samsung Galaxy S22 Ultra

TÉMÁK:
#Samsung
Samsung
Mobil
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Nagyfelbontású képeket tettek közzé az interneten a dél-koreai gyártó újgenerációs csúcsmobiljáról.

A Samsung a hét elején hivatalosan is megerősítette, hogy a február 9-én esedékes Unpacked eseményen bemutatkozhatnak többek között az S22 széria modelljei, amelyek a két éve piacon lévő S21 termékcsaládot váltják.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Azóta rengeteg információ látott napvilágot – szivárogtatóknak köszönhetően olyan hivatalos fényképeket gyűjtött össze a GSM Arena portál, amelyeken egyértelműen kivehetőek a Galaxy S22 Ultra dizájnelemei, mégpedig magas felbontásban.

A kamerák elrendezésén kívül kiderült az is, hogy a dél-koreai techóriás eredetileg február 8-án tervezte lerántani a leplet a készülékekről, ám egy nappal el kellett halasztaniuk a show-t, bár azt nem tudni, erre miért volt szükség.

Az amerikai AT&T szolgáltató weboldaláról letöltött fotók alapján megtudhattuk, hogy fekete színű S Pen tollat kaphat az S22 Ultra, amelyet a telefon felső sarkába illeszthetnek a leendő tulajdonosok.

További jó hír, hogy a képernyő mindkét oldala enyhén ívelt lesz, ez viszont inkább a megfelelő fogást biztosítja, különösebb speciális funkcióra ne számítsunk. Hogy végül mire lehet képes élesben a csúcsmobil, arra bő két hét múlva választ kapunk majd, addig maradnak az alábbi képek, melyek egészen parádés Unpacked eseményt prognosztizálnak.