Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

128 km/órás szél tolta arrébb az American Airlines gépét egy texasi reptéren (videók)

A repülőgép szárnya ennek következtében majdnem nekicsapódott egy utashídnak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Miguel Ángel Sanz
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nem mindennapi eset történt Texasban: olyan heves szél uralkodott kedden a Dallas Fort Worth repülőtéren, hogy az American Airlines egyik utasszállító repülőgépét arrébb tolta, olyan erővel, hogy a gép majdnem nekicsapódott egy utashídnak.

Az incidens a Dallas Fort Worth repülőtéren történt, miközben a gép ajtaja nyitva volt. Az American Airlines közleményében azt írta, hogy több repülőgépüket is érintette a viharos időjárás, beleértve a mintegy 128 kilométer/órás széllökéseket, megjegyezve, hogy személyi sérülés nem történt. Íme pár videó az esetről: Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A BBC szerint a légitársaság közleményében hozzátette, karbantartó csapatuk alapos vizsgálatoknak veti alá a gépeket és haladéktalanul elvégzi a szükséges javításokat. A masszív viharok nyomán csütörtökön több mint 275 ezer otthon és vállalkozás maradt áram nélkül Texasban, Kentuckyban és más amerikai államokban.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.