Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

A Hertha sportigazgatója szerint frusztráló és kiábrándító, ahogy kiesett a csapat

MTI/EPA/CLEMENS BILAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodott Dárdai Pál csapata, hiába.

Szombaton megpecsételődött a több sebből vérző Hertha BSC sorsa, amely kiesési rangadót vívott a Bochummal, ám a 94. percben egyenlített az ellenfél, ezzel pedig eldőlt, hogy függetlenül az utolsó forduló eredményeitől, kiestek a másodosztályba.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

A csapat sportigazgatója, Benjamin Weber érthető módon csalódottan nyilatkozott a vereséggel felérő döntetlent követően: „Frusztráló és kiábrándító. Ez a kései gól az egész szezont tükrözi. Annyi meccsünk és lehetőségünk volt arra, hogy pontokat gyűjtsünk a szezon során. A korábbi években is a kiesés ellen küzdöttünk.”

Arra a kérdésre, hogy milyen volt a hangulat az öltözőben a hármas sípszót követően, Weber úgy válaszolt, hogy a csalódottság és a nyugalom keveréke érződött a stábon és a játékosokon – írja a Bild.

„A szívünket a pályán hagytuk. Ha az egész szezonban így teljesítettünk volna, akkor nem kellett volna aggódnunk a bennmaradás miatt” – fogalmazott, hozzátéve, hogy el kell engedniük a felgyülemlett frusztrációt.

„Hiba lenne ilyen hamar célt kitűzni a végső sípszó után. De mindent meg fogunk tenni a feljutásért. Holnaptól már minden a feljutásról szól” – mondta Weber, aki szerint az alapoktól kell elkezdeniük a csapat újjáépítését.