Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,726 $

Hekkertámadás érte a Cloroxot, hiány alakulhat ki a termékekből

A Cloroxot ért augusztusi kibertámadás „széles körű zavarokat” okozott a vállalat működésében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Clay Banks
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Economic Times jelentéséből derült ki, hogy a Cloroxot ért augusztusi kibertámadás „széles körű zavarokat” okozott a vállalat működésében, ugyanis a vállalat informatikai infrastruktúrájának egyes részeit károsította, melynek eredményeképpen hiány alakulhat ki termékeikből.

A Clorox Company, mely fertőtlenítő kendőiről és olyan márkáiról ismert, mint a PineSol, a FreshStep macskaalom és a Hidden Valley Ranch, közölte, hogy augusztus 14-én „jogosulatlan tevékenységet észleltek informatikai technológiájuk egy részén”. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

A vállalat lépéseket tett a „tevékenység orvoslására, beleértve bizonyos rendszerek offline állapotba helyezését”. Csakhogy a kibertámadás károsította a vállalat informatikai infrastruktúrájának egyes részeit, „ami széles körű fennakadásokat okozott a Clorox működésében” – ez pedig azt jelenti, hogy mindez hatással lehet a Clorox termékeinek jövőbeli elérhetőségére.

A Clorox közölte, hogy javítja a kibertámadásban megsérült infrastruktúrát, és újra integrálja az offline állapotba helyezett rendszereket, hozzátéve, hogy a szeptember 25-i héten megkezdi a normál automatizált rendelésfeldolgozásra való visszaállást.

A vállalat közleményében úgy fogalmazott:

„A Clorox már újraindította a termelést a gyártóüzemek túlnyomó többségében, és arra számít, hogy a teljes termelésre való áttérés idővel megtörténik. Jelenleg a vállalat nem tudja megbecsülni, hogy mennyi időbe telik a teljesen normalizált működés visszaállítása.”

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.