Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

Nem lehet nem észrevenni Heidi Klum dekoltázsát (fotók)

Fotó: Heidi Klum volt német topmodell, üzletasszony (b) és Tyra Banks amerikai szupermodell a Topmodell leszek! (Germany's Next Top Model) című német tehetségkutató döntőjében 2019. május 23-án. MTI/EPA/Sascha Steinbach
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak emberek, akiknek sok ruha jól áll, és van Heidi Klum, aki ezt egy teljesen más szinten csinálja.

Van is benne tapasztalata, mivel évtizedek óta szupermodellként dolgozik, de mintha nem fognak rajta az idő kereke. Egyes hírességek több mint látványosan tartják magukat, és szexibbek, mint valaha.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Ez nagyban köszönhető annak, hogy a nők is egyre érettebbé válnak, és teljesen más energiákat sugároznak magukból 30 felett, mint a 20-as éveikben. Ez így van 40 és 50 felett is, érdemes mindezt megélni a férfiak szempontjából.

Fogalmazzunk úgy, hogy nem a fiataloké a világ, és azok a 40-50-es férfiak, akik a saját korosztályukból választanak, biztosan nem fognak csalódni. Emellett természetesen az intelligencia is nagyon fontos, ami már nem korfüggő.

Heidi Klum egy végtelenül értelmes, intelligens és szuper-szexi nő, aki imádja a humort. Valójában az egyik leghumorosabb hírességről beszélünk, aki sokszor mindezt ügyesen ötvözi a szexibb tartalmaival.

A rendkívül formás és dögös világsztár ezúttal is egy nagyon látványos, dekoltázserős összeállítást választott, ami mellett mi sem tudtunk elmenni szó nélkül. A fotók Las Vegasban készültek, ahol éjjel-nappal zajlik az élet a kaszinókban.