Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Hegyes Berci elmondta, Fanni miatt szerette volna megnyerni az Ázsia Expresszt

Mindemellett megtiszteltetés volt számára Kucsiék mellett végigcsinálni a döntőt.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Tóth Dávid és Kucsera Gábor nyerték az idei Ázsia Expresszt, a győzelem pedig annyira meghatotta őket, hogy mindketten elsírták magukat. Ugyanakkor bevallották, először nem merték elhinni, hogy tényleg ők nyertek: akkor tudatosult bennük, amikor odaértek Ördög Nórihoz.

Hegyes Berci és Vágner Fanni rögtön gratuláltak nekik, rendkívül fairek voltak, emelt fővel viselték a vereséget. Majd elmondták, ugyan boldogok és sokat adott nekik ez a játék, nem csinálnák újra, számukra nagyon kemény volt ez a másfél hónap, sokat küszködtek, mélypontjaik is voltak. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Berci nemrég arról beszélt, mekkora megtiszteltetés volt számára Kucsiék mellett végigcsinálni a döntőt, és az egész Ázsia Expresszt. Elmondása szerint rengeteget tanultak magukról, ami sokat hozzátett a kapcsolatukhoz.

Ugyanakkor arra is kitért: „Én nagyon szerettem volna győzni. Habár már kétszer nyertem Dancing with the Stars-t, nagyon szerettem volna Fanninak megadni vagy hozzátenni ahhoz, hogy egy ilyen nagy győzelemhez, egy nagy csinnadrattához végig tudjam őt vinni”.

Mint mondta, mivel ez nem sikerült, csalódottság töltötte el, de ettől függetlenül bizonyos szempontból nyertesnek érzi magát, hiszen Fannival csinálhatta végig az Ázsia Expresszt. „Életem egyik legnagyobb élménye volt” – jelentette ki.