Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

Házasságkötés és gyerekáldás várhat idén Csutira

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina volt férje, Csuti asztrológusnál járt, aki igen érdekes és izgalmas dolgokat mondott neki.

Sokan hisznek az asztrológiában, ami számtalan fontos részletet árulhat el. Csuti több mint nehéz időszakon van túl, családtagokat veszített el, elvált a feleségétől, és két kapcsolata is idő előtt véget ért.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

A 2023-as év egy sokkal jobb esztendő lehet számára, és úgy tűnik, van miért bizakodnia. A híres üzletember és médiaszemélyiség, akit legutóbb a Farm VIP 3-ban láthattunk, asztrológusnál járt, hogy válaszokat kapjon.

A Bors azzal a kérdéssel kereste meg Csutit, lenne-e kedve ahhoz, hogy Baki Réka asztrológus segítségével információkat kapjon a jövőjéről. A válasz igen volt, és ez egy érdekes „utazás” volt számára a csillagok között, már csak amiatt is, mert nemrég kezdett el nyitni a spirituális vonal felé.

„Nem kizárt ebben az évben a házasságkötés lehetősége és azt mondanám, hogy a gyermekáldásé sem. Azt gondolom, nagyon mozgalmas éved lesz!” – fogalmazott a szakember, aminek hallatán Csuti kissé hátrahőkölt.

Réka két hónappal ezelőtt tudta meg, hogy menni fognak hozzá, de már akkor látta, hogy az év végén belép Csut életébe egy szerelem. „Most harmóniában vagy és jól mennek a dolgaid. Sok trauma és csalódás ért, amik miatt megerősödtél, de bizonytalanság is van benned a jövővel és bizalmatlanság más személyekkel kapcsolatban.”

A jelek alapján Csuti megtalálta a számára méltó és ideális társat, ami egy új korszak kezdetét is jelenti. „Olyan, mintha egy lélekcsaládba tartoznátok. Ez nagyon jól kezdődik! Ő lehet a szövetségesed, aki mindenben melletted áll.” – árulta el az asztrológiában jártas szakember.

Még több bulvár: Alulnézetből nézhetjük meg Tolvai Reni csábos mosolyát