Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Összeveszett a feleségével, beszedett 100 nyugtatót, majd autóba ült

Jóformán mindennek nekiment a nyugtató hatása alatt lévő férfi.

...svg content...Fotó: Unsplash/Asim Z Kodappana
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint vádat emelt egy férfival szemben, aki mintegy 100 db nyugtató beszedése után autóba ült, majd több táblának és parkoló személyautóknak is nekiütközött.

A vádirat szerint a férfi tavaly ősszel összeveszett a feleségével, majd mintegy 100 darab nyugtatót szedett be. A jelentős mennyiségű nyugtatótól kábultan pedig volán mögé ült, az éjszaka közepém, majd Hövej irányából Kapuvár irányába autózott. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Csakhogy addigra már tompultsága olyan mértékűvé vált, hogy az autót nem tudta irányítani: ennek következményeképpen végül két jelzőtáblával, majd két parkoló autóval ütközött, majd Kapuváron az úttesten keresztbe állt meg.

Az ügyészség a férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta meg. Vele szemben a büntetőeljárásban 2 év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben az érdemi döntést a Csornai Járásbíróság fogja meghozni.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.