Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Házasodna a gazda: robbanás miatt rohantak ki a házból a lányok (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 2. - 11:27

Mindenki nyugodtan végezte a munkáját a házban, amikor hirtelen robbanás történt, méghozzá az operatőrök előtt, akik épp forgattak.

Nem ment minden egyszerűen a Házasodna a gazda legutóbbi epizódjában, és hasonlóra még nem volt példa. Azt senkinek sem kell mondanunk, hogy a lányok többségének a környezet új, eddig nemigazán így élték az életüket.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Márpedig hozzá kell szokniuk, ha gazdasszonyok szeretnének lenni, és ez igencsak komoly kihívást jelent. Már a nagy rivalizálás is beindult, a lányok egymásnak feszültek, és ebből még lehetnek újabb balhék.

A drámai pillanatok sem maradtak el, egyik alkalommal például gőzrobbanás keltett pánikot, amit a kamerák egészen közelről rögzítettek. A lányok káromkodva menekültek, nem hitték el, hogy mi történik, miközben füsttel lett tele a ház.

Ilyen szexi és bombasztikus most Kelemen Anna fehérneműben

Bea nevetve azt mondta, először úgy gondolta, mindennek vége, és elismerte, rendkívül megijedt, és soha ezelőtt nem volt része hasonlóban. Szerencsére senki sem sérült meg, majd hívták is a gazdát, hogy jöjjön segíteni, mert történt egy kis gond.

Lapozó: 1 2