Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Házasodna a gazda: Péter gazda talán már másképpen döntene a végén

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 22. - 10:58

Péter gazda és Andi között sem működött a dolog, pedig nagyon úgy tűnt, hogy előremutató a kapcsolatuk.

Péter gazda végül Andit választotta, aki nagyon örült ennek, és természetesen igent mondott az álomrandira. Sokat beszélgettek, igyekezték jobban megismerni egymást, majd a műsor után is folytatják az ismerkedést.

Soron kívül Beordibáltak Puskás Petinek az X-Faktorban: „Szégyen vagy, Peti”

A Best magazinnak adott interjújában maga Péter gazda ismerte el, hogy már nincsenek együtt, szakítottak. Egy darabig valóban párkapcsolatban éltek, de amikor eljutottak a mélyebb témákig, felszínre kerültek olyan dolgok, amik korábban nem.

„Ezek azt mutatták, hogy bármennyire is szimpatikusak vagyunk egymásnak, mások az elképzeléseink a jövőről, két teljesen különböző úton haladunk.” – idézte Péter interjúját a 24.hu a Best magazinból.

„Így nincs esélyünk a közös boldogságra. Egyszerűen mások voltak az elképzeléseink arról, hogyan tovább.” – folytatta tovább Péter, aki természetesen csalódott emiatt, mert más tervei voltak, és ha tehetné, talán ma már másképpen döntene az utolsó választás során.

Nyerő Páros: Hódi Pamela frankón nem tudja visszamondani, miről beszélt Muri Enikő párja

„Ha tehetném, talán ma már másként döntenék az utolsó választás során. De továbbléptem, és nyitott vagyok arra, hogy tényleg ráleljek a nagy Ő-re.” – folytatta Péter Gazda, aki több lánnyal is beszélgetett azok közül, akik kiestek a játékból.

Sőt, egyesek jelezték számára, hogy szívesen elmennének hozzá újra meglátogatni. Most újra egyedülálló, nincs párja, szívesen beszélget és ismerkedik, így még az is megeshet, hogy egy korábban kiesett versenyzővel alkothat párt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.