Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela frankón nem tudja visszamondani, miről beszélt Muri Enikő párja

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 22. - 09:34

Nemcsak Hódi Pamela küzdött Muri Enikő párjának hosszú felvezetésével, aki sok mindenről beszélt, de a lényeg nemigazán hangzott el.

A feladat az volt, hogy a párok fogalmazzák meg a többiek előtt, mit várnak a szerelmüktől, mivel lehetne jobb a kapcsolatuk. Mindenki igyekezett rövidre fogni, ám volt egy sztár, aki mindenki másnál hosszabban, sokkal hosszabban beszélt.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Ahogyan Pamela fogalmazott, valahol már fel volt készülve rá, hogy egy hosszú menet vár rájuk Szabi monológja miatt. „Ha Szabi egyszer elkezdi, akkor ott nincs megállás.” A rögzített képsorok is beszédesek voltak, ahogyan Pamela már szinte szenvedett, mert valóban nagyon hosszúra sikeredett a történet.

Pamela szerint Szabi nagyon lassan és vontatottan beszél, ami szintén nem segíti a dolgot. Mások is mozgolódtak, de nem szóltak közbe, igyekeztek türelmesnek lenni, de Pamela azért megjegyezte, ennek a feladatnak nem ez lett volna a lényege.

Szabi kvázi elmesélte, hogyan ismerkedett meg Enikővel, noha a feladat az volt, hogy mondják el, mit várnak a másiktól. Megyeri Csilla párja, Zsolti is hasonló véleményen volt, nemigazán értette, mi szükség volt erre a hosszú felvezetésre.

Nyerő Páros: Hódi Pamela sírva beszélt a többi sztár előtt (videóval)

„Én frankón nem tudom visszamondani, hogy ő miről beszélt.” – hangsúlyozta Pamela, miközben egyre többet mozgolódott. Réka szerint is Szabi szeret nagyon sokat beszélni, ugyanakkor a lényeg nem került megemlítésre a részéről.

Enikő viszont hamar tárgyra tért, el is sírta magát, és bízik benne, hogy egy nap összeházasodnak és gyermekük is lesz. Sőt, már a nevét is tudják, amire Pamela felkapta a fejét, mert ugyanúgy neveznék, mint a második kislányát.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.