Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

Hamarosan érkezik a Cyberpunk 2077 dizájnnal ellátott RTX 3080

not image

Kulcsár Péter

2020. december 4. - 00:24

A CD Projekt Red fejlesztői csapata bejelentette, hogy korlátozott számban egy egyedi dizájnnal ellátott Nvidia RTX 3080-at is piacra dobhatnak majd, ami igazi ínyencség lehet a gyűjtők számára.

A CD Projekt Red fejlesztői csapata bejelentette, hogy korlátozott számban egy egyedi dizájnnal ellátott Nvidia RTX 3080-at is piacra dobhatnak majd, ami igazi ínyencség lehet a gyűjtők számára.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A Cyberpunk 2077 néhány nap múlva végre megjelenik; a sorozatos csúsztatások és halasztások után végre első kézből élhetjük át, hogyan sikerült a lengyel stúdió RPG-akciójátéka, ami a valaha volt egyik leghype-oltabb game-mé nőtte ki magát az utóbbi közel egy évtizedben.

A CD Projekt Red szerint a futurisztikus nyitott világú RPG-ből már most sokkal többet értékesítettek, mint korábban a The Witcher 3-ból, a karácsonyi időszakban történő rajt miatt pedig ennek sokszorosára számítanak, amivel szó szerint bankot robbanthatnak.

A kínai videójáték-megosztó oldal, a bilibili egy igazán impozáns ajánlattal állt elő, ugyanis kiderült, hogy egy különleges Cyberpunk 2077 festésű, egyedi formavilágú Nvidia RTX 3080 grafikus kártyát fognak hamarosan kisorsolni a játék előrendelői között.

Olyan fantasztikus díjak lesznek még a GPU-n kívül, mint például egy Razer Viper Ultimate egér, egy Xbox One kontroller, egy Secretlab gamerszék, és egy szenzációs OnePlus 8T – mindegyik természetesen speciális Cyberpunk 2077-es motívumokat és dizájnt kap majd.

Mondanunk sem kell, hogy óriási az érdeklődés a díjak iránt – november 30-ig már több mint 1,2 millióan rendelték elő a bilibili-nél a game-et annak reményében, hogy megkaparinthassák a gamerrelikviák valamelyikét.

Forrás: bilibili

Arról egyelőre nincsenek információink, hogy a CD Projekt Red készül-e további exkluzív Nvidia-kártyákkal. Azt már eddig is tudhattuk, hogy a játék rajtjakor kizárólag az RTX GPU-k támogatják majd a ray tracing technológiát, azonban a stúdió képviselői közölték, hogy az AMD-s chipek esetében sem kell túl sokat várniuk a júzereknek arra, hogy kiélvezhessék az életszerű tükröződéseket és árnyékokat a game-ben.

A Cyberpunk 2077 december 10-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Google Stadiára, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X-re és Xbox Series S-re.