Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Újabb halálos tűzeset történt, most Bucsán

Tragikus tűzesetről számolt be a Katasztrófavédelem, ezúttal Bucsán történt tragédia, már nem lehetett segíteni az áldozaton.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A hivatalos tájékoztatás szerint éjfélkor érkezett a jelzés a Katasztrófavédelemhez. Kiderült, hogy a Békés vármegyében található Bucsán kigyulladt egy romos épület, ahová három járművel mentek ki a tűzoltók. Egy 45 négyzetméteres vályogház több szobája és tetőszerkezete égett a Zrínyi utcában.

Olyan súlyos volt a helyzet, hogy az oltásnál a tűzoltóknak még a tetőt is meg kellett bontaniuk, majd mennyezet részben leszakadt. Egy órán át oltották a 20 négyzetméteren terjengő lángokat, végül egy idős nő holttestére bukkantak. Nem zárható ki, hogy a kályhából kipattanó szikra okozta a tüzet, és egyúttal az ott élő idős nő halálát. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Óriási dulakodás tört ki a Yankees-Orioles baseballmeccsen (videó)

Ritkán látni hasonló képsorokat, amik azután alakultak ki, hogy fejbe találta a labda az egyik játékost, aki rögtön összeset.