Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Hal a tortán: szóváltás alakult ki Alekosz körül (videó)

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz igyekezett megmagyarázni a többi hírességnek, miért szedett az ételből, anélkül hogy megvárta volna a házigazdát.

Alekosz hosszú évekkel ezelőtt debütált a médiában, és még csak nem is sejthette, hogy mi vár rá. Akkoriban nemcsak a média és az azt körülvevő világ volt más, hanem többek között az emberek is.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Mindenki sokat változott, az emberek felvették a rohanó világ ritmusát, aminek voltak előnyei és hátrányai is. Nagyon sok potenciált láttak Alekoszban a Való Világot követően, akkoriban volt a csúcson, rengetegen akarták látni.

Mint az általában lenni szokott, az idő múlásával a dolgok alábbhagytak, jött az új Való Világ, új sztárok és hírességek. Nagyon kevesen maradtak meg a topkategóriában, mint például Majka, aki óriási karriert futott be.

Alekosznak nem volt szerencséje, ám időről időre még mindig feltűnik a televízióban. Most a Hal a tortánban szerepel, együtt többek között Horváth Évával, akinek annyira elege lett Alekoszból, hogy inkább felállt az asztaltól.

Még mielőtt ez megtörtént volna, kialakult egy kisebb szóváltás, mivel Alekosz nem várta meg a házigazdát, hanem szedett magának. Ez nem tetszett a többieknek, majd az egykori való világos elkezdte megmagyarázni, miért is volt ez helyes a részéről.

Még több bulvár: Gelencsér Timi a nyomozó hatósághoz fordult, és feljelentést tett