Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Hal a tortán: Visváder Tomi csípős ajándékot vásárolt Paprika Dorinának

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Visváder Tomi kitett magáért, már csak az a kérdés, hogyan reagál erre Paprika Dorina, akivel nem kevés vitája volt a héten.

Folyamatosan marta egymást Visváder Tomi és Paprika Dorina a Hal a tortánban. Sőt, Tomi egy alkalommal még kokit is kapott a fejére, ami kapcsán megjegyezte, ez kissé sok volt, kellemetlen pillanatokat éltek át.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Kínos pillanatok azonban nem voltak, de Dorinánál is eljött az a pont, amikor azt mondta, ebből elég. Ettől függetlenül sok humoros jelenetük is volt, és nincs szó arról, hogy átmennének a másik oldalra, ha találkoznának.

Abban viszont nem vagyunk biztosak, hogy rendszeresen vendégelnék egymást, mert nem voltak egy hullámhosszon. A pénteki napon, vagyis a finálén Dorina volt a vendéglátó, aki két ajándékot is átvehetett Tomitól.

Egyrészt kapott egy koronát, mint drámakirálynő, másrészt egy aranyszobrot a színésznői képességei miatt, hiszen végig arról beszélt, hogy egy garzonban lakik, ám messze nem erről van szó.

Tomi tehát bekészült, míg Dorina odahaza irányította a családot, hogy megnyerhesse a versenyt. Erre minden esélye megvan, már csak amiatt is, mert utolsóként láthatta , mit szeretnek a társai, így kellő tapasztalattal rendelkezett.