Hal a tortán: Rubint Réka FaceTime-on adott tippeket Schobert Larának

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara felhívta az édesanyját a kacsatoll miatt, ami meglepte, mert nem számított arra, hogy tollazni is kell.

Schobert Lara és Schobert Norbi még egy duettel is készült az este folyamán, ami remekül sikerült. Előtte Lara, aki úgy tervezi, hogy a közeljövőben elköltözik otthonról, nekivágott a nagy főzésnek és sütésnek.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Lara úgy volt vele, Norbikára bízza a rétessel kapcsolatos feladatokat. Bízott benne, hogy képes lesz megcsinálni a desszertet, ami eddig mindenkinek feladta a leckét a Hal a tortán aktuális versenyhetében.

Később azonban rájött, ez nem lesz olyan egyszerű, mert szerinte ugyan jól főz az öccse, sütni már semennyire nem tud. Attól függetlenül, hogy Lara szerint jól mozog a konyhában, mégis azt érezte, vak vezet világtalant.

Lara nem adta fel

Arra sem számított, hogy meg kell kopasztania a kacsát, ami tele volt tollal. „Gusztustalanul sok toll van benne.” Ez volt az a pont, amikor Lara felhívta Rubint Rékát, hogy segítsen neki, mert a tollakkal nem tudott mit kezdeni.

„Ezt hogy lehet kiszedni? Próbálom kézzel kiszedni, de nem tudom. Mivel csináljam? Szemöldökcsipesszel?” Réka azt a tippet adta a lányának, hogy egy rövid késsel szedegesse ki a tollakat.

Ez volt talán az egyik legnagyobb kihívás, mert erre valóban nem számított Lara, aki igyekezett nem kétségbe esni. A vendégek pedig kíváncsiak vártak, hogy mi sül ki ebből az egészből, mivel áll elő Lara.