Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Schobert Lara elköltözne otthonról, komoly céljai vannak

Fotó: Instagram/Hal a tortán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Új életet kezdene Schobert Lara, és ezzel együtt édesanyja nyomdokaiba léphet a szakmában, így lehetséges, hogy egy nap ő viszi tovább Rubint Réka nevét a sportban.

Schobert Lara, akit ezen a héten a Hal a tortánban láthatunk, egy nagyon is tudatos és kitartó nő. Ezzel együtt a műsorban tisztázta, nincs semmi alapja annak, hogy közte és Valkusz Milán között bármi is lenne.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Lara szereti az önállóságot, így nagyon élvezte, amikor külföldön lakott az akkori párjával. Hollandiában éltek, és amíg a párja dolgozott, vagy iskolában volt, Lara odahaza főzött, mosott és takarított a tanulás mellett.

„Utólag örülök, hogy mertem önállósodni és leválni a szüleimtől. Ezt a részét annyira élveztem, hogy ha mindez nem külföldön történik, akkor valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban.” – mesélte a Bestnek Lara.

Jelenleg aerobikedzőnek tanul, és az sem titok, hogy hamarosan besegíthet a családi vállalkozásba, miközben Rubint Réka egy fokozattal visszább kapcsolt. „Anyukámat annyira boldoggá teszi mindez, hogy bevallom, ha ezt előre tudom, akkor már jóval előbb elkezdek ebben az irányban gondolkodni. Persze korábban nem lett volna hozzá akkora kedvem, mint most.” – idézte a 24.hu Larát.

Hozzátette, ma egy cél hajtja, ami mindennél nagyobb motivációval bír számára, mégpedig az, hogy elvégezze az iskolát, önálló órákat tartson, melynek a végén elköltözhet otthonról, új életet kezdhet.