Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Hal a tortán: Molnár Anikó is takarítani kezdett Csokinál (videó)

Nagyon jól vették a poént Csoki vendégei, akit sokkolt a dolog, mert messze nem erre számított, végül minden jól alakult.

...svg content...Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Hal a tortán egyik legnagyobb figurája Csoki, aki tavaly a Párharcban élete legnagyobb kalandján vett részt. Majdnem megnyerte a versenyt, a sok milliós főnyereményt a barátnőjével, bár volt egy pont, amikor úgy tűnt, ismét szakítanak.

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy Csoki ismét képernyőre kerüljön, és hozza a show-t. Hamar felhívta magára a figyelmet, bár Molnár Anikó turpisságot sejtett a háttérben, aki időközben nagy karriert csinált az új munkájával. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Érdekes volt látni, hogy mi történik, amikor Csoki a vendéglátó, aki egy igen szép lakásban fogadta a csapatot. Akkor nem számíthattak arra Vajtó Lajosék, hogy még takarítani is fognak az este folyamán.

Csokiban mindig ott van a meglepetés ereje, soha nem tudni, hogy mivel áll elő. Nem bír nyugton lenni, és igyekszik szórakoztatni, ami ezúttal sem maradhatott el, bár nem abban a formában, mint azt vártuk volna.

Végül takarításra kérte fel a csapatot, akik mindezt pozitívan vették. Vajtó Lajos például porszívózott, teljesen szívesen tette ezt meg, akárcsak a többiek, így a nap végére tiszta lett a lakás.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.