Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Hal a tortán: aranyrögöket kértek Valkusz Milánék Paprika Dorinától

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre kíváncsibbak Valkusz Milánék, hogy Paprika Dorina milyen körülmények között él, aki szerint jobb, ha azt hiszik, hogy egy kis garzonban lakik.

Nagy lendülettel vette kezdetét a Hal a tortán új versenyhete, aminek úgy tűnik, Paprika Dorina az egyik főszereplője. Sőt, „A” főszereplője, mert eddig szinte minden róla szólt, még akkor is, ha Visváder Tomi volt az első vendéglátó a hírességek között.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Dorinát nem kell félteni, ha odaszólásról van szó, szinte mindenről van véleménye, ami nyilván nem mindenkinek szimpatikus. Megosztó a karaktere, amit Valkusz Milán is tapasztalhatott az este folyamán.

Csak úgy repkedtek az odaszólások, miközben megtudhattuk, Dorina Rubint Rékán keresztül ismeri Schobert Larát. Rékát az egyik fellépésen ismerte meg, melynek ideje alatt Schobert Norbi felesége kemény edzést tartott.

Lara, aki ugyancsak tagja a Hal a tortán mezőnyének, lényegesen kevesebbet beszélt, mint Dorina, bár tegyük hozzá, ez nagyjából a többiekre is igaz. Nehéz túlbeszélni a lányt, akinek az anyagi háttere ugyancsak szóba került.

Visváder Tomi tett említés arról, hogy mennyi aranyat látott a közösségi médiában Dorináék körül, aki azt mondta, inkább csak higgyék azt, hogy egy garzonban él. Egyszerűen nem akar kérkedni ezekkel a dolgokkal, míg Milán aranyrögöket vár a tányérjára Dorinánál.